Appar för fastigheter och intern kommunikation

Appar

Våra lösningar för fastigheter och interkommunikation förenklar vardagen för fastighetsägaren, fastighetsskötaren, centrumledningen, administratörer och hyresgäster.
Med en app “i fickan” hos era kunder finns informationen lättillgänglig då den behövs. Viktiga saker som snabbt behöver kommuniceras når ut på ett effektivt sätt, uppdateringar sker i realtid och användarna hittar all nödvändig information på ett ställe.
Oavsett om det handlar om en ny hyresgäst i ett köpcentrum, vattenläcka i källaren, uppdatering av tider för årets julfest, tips på hur man sparar el eller rapportera en felanmälan så kan våra lösningar möta de flesta behov.

Nyheter och anslagstavlor

En app ger er möjligheten att på ett enkelt och effektivt sätt kommunicera löpande uppdateringar om vad som händer till era hyresgäster. Ni kan även välja att bjuda in era hyresgäster för dialog och feedback genom funktioner som anslagstavlor. På anslagstavlorna kan ni skriva ut korta meddelande som tex. “Dag för sophämtning är ändrade till fredagar”.

Påminnelser och notiser

Viktiga meddelanden och uppdateringar blir uppmärksammade och når fram fortare. Med notiser kan era hyresgäster välja att få notiser som berör just dem eller de områden de är intresserade av. 

Gör informationen tillgänglig

Plattformen ger administratören ett online verktyg för att hantera återkommande frågor samtidigt som ökar servicenivån till era hyresgäster. Informationen kan delges på olika sätt såsom “Frågor och svar”, en handbok innehållande all information uppdelad efter kategorier, dela dokument och pdf. filer, videos och listor på relevanta länkar.

Administratören kan vid behov även göra vissa ändringar och uppdateringar “on the go” direkt via appen.

Använd formulär för att samla in data

Formulär ger möjligheten att samla in olika typer av data från användare. Det kan vara ett formulär så hyresgäster kan skicka in en felanmälan och finns idag ett system för felanmälan går det bra att länka in det. Detsamma gäller tex. för “Mina sidor”.  Administratören kan skapa olika typer av frågeformulär, undersökningar och checklistor som kan publiceras ut i appen. För events går det bra att lägga till en kalender med funktioner som anmälningar och uppföljning.

Kundunika lösningar

Har ni redan ett eller flera system som ni vill koppla till en app eller har ni en helt egen idé för hur er app skall se ut och fungera? Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa er med det.

CMS

Vår process

Kontakta oss för att prata om ert behov

Fill in the form below to get access to this template

You can now browse through our template

Få din kundunika app med low code!

Vårt team av designers och utvecklare hjälper dig gärna att skapa din unika app. Fyll i formuläret nedan och någon från vårt team kommer att ta kontakt med dig inom 24 timmar!

Har du en app idé?

Vi vill gärna höra mer om den!
Beskriv kortfattat din idé i formuläret nedan, så kontaktar någon från vårt team dig inom 24 timmar!

Get your custom app done using low code!

Our team of designers and developers will be glad to help you creating your custom app.
Fill in the form below and someone from our team will get in touch with you within 24 hrs!

Got an app idea?

We are thrilled to hear that! 
Briefly describe your idea on the form below and someone from our team will get in touch with you within 24 hrs!

You can now browse through our template

Computer / iPad users: Scan the QR code on your mobile.
Mobile device users: Click on the button below to see the app.

Scan me!

Contact us to have access to admin functions.